Avril Lavigne - When you are gone (Macedonian translation)

Macedonian translation

Кога не си тука

Секогаш ми требаше време за мене
Никогаш не помислив дека ќе ми требаш кога ќе плачам
И деновите се како години кога сум сама
И страната на креветот каде што лежеше е наместена
 
Кога ти си замина јас ги броев твоите чекори
Дали гледаш колку ми недостигаш баш сега ?
 
Кога не си тука
Им недостигаш на деловите од моето срце
Кога не си тука
Исто така ми недостига лицето кое го познавав
Зборовите што секогаш ми требаа да ги слушнам за да поминам убав ден и да биде ок
Ми недостигаш
 
Никогаш порано не сум се чувствувала вака
Се што правам ме потсеќа на тебе
И облеката што си ја оставил, лежи на подот
И тие мирисаат на тебе, ги сакам работите што ги правеше
 
Кога ти си замина јас ги броев твоите чекори
Дали гледаш колку ми недостигаш баш сега ?
 
Кога не си тука
Им недостигаш на деловите од моето срце
Кога не си тука
Исто така ми недостига лицето кое го познавав
Зборовите што секогаш ми требаа да ги слушнам за да поминам убав ден и да биде ок
Ми недостигаш
 
Ние бевме создадени еден за друг
Тука засекогаш
Знам дека бевме, јеах
Се што секогаш сакав е да знаеш дека
Се што ќе правам, ќе го дадам моето срце и душа
Тешко дишам, ми требаш да те почувствувам тука до мене, јеах
 
Кога не си тука
Им недостигаш на деловите од моето срце
Кога не си тука
Исто така ми недостига лицето кое го познавав
Зборовите што секогаш ми требаа да ги слушнам за да поминам убав ден и да биде ок
Ми недостигаш
 
Submitted by MoniStan on Sat, 07/07/2012 - 20:51
English

When you are gone

Comments