Sıla - Yan Benimle (Albanian translation)

Albanian translation

Digju me mua

E kalova kohen time me shoqeri te gabuar
Jam shetitur sikur fantazme
Me fal erdha e dehur tek ti
Dhe te trokita ne dere ne pes ora te mengjesit
 
Nese jam e menqur ne dashuri
Nese te ndaluarat do behen te lejuara
Tani fjalet jane te qeta ne kafaz
Por koha do i heq, do e shohim kete
 
Ne kurriz e kam nje nat sikur nje jelek i gjate
Rrokjet nuk rrine me mua, ato ikin
Kujtimet mbetin per gjithmon, sme lene rehat, sme kuptojne
Jan shume mendime
 
Ne secilen rrug te kam kerkuar
Me beso nuk ka kujtime aty
Mbrenda ne mua, me ze te larte, digju digju me mua
Sikur nje rruge e gjate per te ecur
Mos me shiko ashtu ne fytyre
Aman i dashur mos e bej
 
Ne secilen rrug te kam kerkuar
Me beso nuk ka kujtime aty
Mbrenda ne mua, me ze te larte, digju digju me mua
Sikur nje rruge e gjate per te ecur
Mos me shiko ashtu ne fytyre
Aman i dashur mos e bej
 
Ne kurriz e kam nje nat sikur nje jelek i gjate
Rrokjet nuk rrine me mua, ato ikin
Kujtimet mbetin per gjithmon, sme lene rehat, sme kuptojne
Jan shume mendime
 
Ne secilen rrug te kam kerkuar
Me beso nuk ka kujtime aty
Mbrenda ne mua, me ze te larte, digju digju me mua
Sikur nje rruge e gjate per te ecur
Mos me shiko ashtu ne fytyre
Aman i dashur mos e bej
 
Ne secilen rrug te kam kerkuar
Me beso nuk ka kujtime aty
Mbrenda ne mua, me ze te larte, digju digju me mua
Sikur nje rruge e gjate per te ecur
Mos me shiko ashtu ne fytyre
Aman i dashur mos e bej
Aman i dashur mos e bej
 
Submitted by Shqiperia on Sat, 04/03/2017 - 11:09
Turkish

Yan Benimle

Comments