Zoti t'me vrase (English translation)

Advertisements
Albanian

Zoti t'me vrase

I shkruajta fjalet un me shkumës
Ne nje tabelë te zezë siç ish jeta ime
Ne nje tabelë te zezë siç ish jeta ime
Por u ngrite ti , ngadale ti fshije
Fjalet qe per ty un kisha shkruar
Fjalet qe per ty , zemer kisha shkruar..
 
Ref.
Dhe pse jemi larg,
Zoti t'me vras
Nese s'tkom dasht, nese s'tkom dasht
Jooo s'tkom dasht
Nese s'tkom dasht , nese s'tkom dasht
Un ty s'tkom dasht
 
Dhe pse jemi larg
Zoti t'me vras
Nese s'tkom dasht, nese s'tkom dasht
Un ty s'tkom dasht
Nese s'tkom dasht, nese s'tkom dasht
Jooo s'tkom dasht
 
Ashtu si erdhe ti , ne jeten time
Ashtu edhe un në jeten tende
Ashtu edhe un në jeten tende
U largove ti, nga jeta imee
Ashtu si un s'kisha menduar,
Ashtu si un s'kisha menduar
 
Ref.
Dhe pse jemi larg
Zoti t'me vras
Nese s'tkom dasht, nese s'tkom dasht
Jooo s'tkom dasht
Nese s'tkom dasht , nese s'tkom dasht
Un ty s'tkom dasht
 
Dhe pse jemi larg
Zoti t'me vras
Nese s'tkom dasht, nese s'tkom dasht
Un ty s'tkom dasht
Nese s'tkom dasht, nese s'tkom dasht
Jooo s'tkom dasht
 
Submitted by chotii_chotii_ on Tue, 12/02/2019 - 17:59
Align paragraphs
English translation

Let God kill me

I wrote the words with chalk
In a black board like my life
In a black board like my life
But you stood up, slowly to erase
The words I wrote for you
The words I wrote for you honey
 
Chours
Even though we are far
Let God kill me
If I didn't love you, if I didn't love you
Noooo I didn't love you
If I didn't love you, if I didn't love you
I didn't love you
 
Even though we are far
Let God kill me
If I didn't love you, if I didn't love you
Noooo I didn't love you
If I didn't love you, if I didn't love you
I didn't love you
 
Like that you came to my life
Like that I came to your life
Like that I came to your life
You went from my life
Like how I didn't exept
Like how I didn't exept
 
Chorus
Even though we are far
Let God kill me
If I didn't love you, if I didn't love you
Noooo I didn't love you
If I didn't love you, if I didn't love you
I didn't love you
 
Even though we are far
Let God kill me
If I didn't love you, if I didn't love you
Noooo I didn't love you
If I didn't love you, if I didn't love you
I didn't love you
 
Submitted by EraIstrefiEraIstrefi on Tue, 12/02/2019 - 18:37
Please help to translate "Zoti t'me vrase"
Bruno: Top 3
See also
Comments