Babeta Shahini - Si karamelë

Albanés

Si karamelë

babeta:
degjo moj zemër edhe nëse vdes
e jotja jam e jotja do të mbes
kur të kesh tjetrën nganjëherë dhe më kujto
s'ka gjë dhe pse ti nuk më do oh ohhh
 
rati:
degjo moj zemër edhe nëse vdes
i joti jam i joti unë do mbes
kur tjesh pa mu nganjëherë dhe me kujto
sepse kjo zemër ty të do oh ohhhhhhh
 
babeta:
e ëmbël si karamelë isha unë për ty o xhan
fjalët e zemrës i harrove se as vdekja nuk na ndan
jeta ime, vdekja ime unë pa ty jo nuk jetoj
frymën e fundit ta dhurova se të dashuroj
 
rati:
e ëmbël si karamelë ishe ti për mu o xhan
fjalët e zemrës i harrova se as vdekja nuk na ndan
jeta ime, vdekja ime asnjëherë jo nuk t’harroj
frymën e fundit ta dhurova se të dashuroj
 
babeta:
këto që them jane fjalë të vërteta
pa ty i dashur nuk më duhet jeta
do vij një ditë kur për mua do të qash
si një lot në sy do të më mbash ah ahhh
 
rati:
këto që thua jane fjalë të vërteta
pa ty e dashur nuk më duhet jeta
do vij një ditë kur per ty unë do të qaj
si një lot në sy unë do të mbaj ahhhhh ahhhh
 
babeta:
e ëmbël si karamelë isha unë per ty o xhan
fjalët e zemrës i harrove se as vdekja nuk na ndan
jeta ime, vdekja ime unë pa ty jo nuk jetoj
frymën e fundit ta dhurova se të dashuroj
 
rati:
e ëmbël si karamelë ishe ti per mu o xhan
fjalët e zemrës i harrova se as vdekja nuk na ndan
jeta ime, vdekja ime asnjëherë jo nuk t’harroj
frymën e fundit ta dhurova se të dashuroj
 
Publicado por cortom el Mar, 02/12/2008 - 15:23
Editado por última vez por Miley_Lovato el Mié, 28/09/2016 - 11:05
¡Gracias!

 

Las traducciónes de "Si karamelë"
Babeta Shahini: Top 3
Por favor, ayuda a traducir "Si karamelë"
Comentarios