Elvana Gjata - Nuk janë më

Albanés

Nuk janë më

Jo! ajo nuk e do
për një tjeter lutet, lutet
dhe ai po fiket, shuhet.
Ai pret një fjale të saj
hera e pare qe lutet, lutet
me nuk puthen
 
REF: ouuuuu
Nuk jane me puthjet e tij
Nuk jane me puthjet e saj
mbeti vetem nje kujtim
te dy kane faj
puthjet e saj nuk i gjen jo jo ai
ishte puthja me e ngrohte
nga lotet e tij
nga lotet e tijaa
 
Ai veten nuk e do
fjale e fundit sot po shkruhet
mbetet nje kujtim qe s´thuhet
ajo jo nuk ka motiv te qaj drejt nje fundi shkojne dhe luten
me nuk puthen
 
Publicado por cortom el Vie, 01/01/2010 - 00:00
¡Gracias!

 

Las traducciónes de "Nuk janë më"
Elvana Gjata: Top 3
Comentarios