Bleona Qereti - Obobo, ç'i bërë vetës (traducción al Inglés)

Albanés

Obobo, ç'i bërë vetës

Unë e di si të pa,e dëgjova çfarë të tha
Dhe ta bëri me sy,unë e di e kish me ty
Kujt ja shet ti ato unë e di kush është ajo e di
 
Nuk i ha unë këto, mos më thuaj mua jo
Ku e gjete atë surrat, që se fut njeri në shtrat
Mbylle gojën mos e zgjat se tani u kape mat je mat
 
çdo mesazh që ke marë, e kam parë në celular
Mora vesh se kush je ti
Ku do futesh mor i zi ku do ikësh mor i shkretë
do të var me kembë përpjetë tani
 
(2x) Ha ha,
you mention how you threw me (away), stupid
you know that the pear has it's stem at the back* (what goes around comes around)
go now and don't cry like a brat(child)
oh no, look what you've done to yourself
 
Publicado por cortom el Vie, 01/01/2010 - 00:00
Align paragraphs
traducción al Inglés

my oh my, look what you've done to yourself

i know how she looked at you, i heard what she said to you
and she winked at you, i know she was with you
who are you trying to fool (lit. who are you selling these (lies) to) i know who she is, i know
 
i won't take these (lit. eat), don't tell me no
where did you find that face, that no one would bring to bed
shut your mouth, don't go on, 'cuz now you have caught yourself up with her, with her
 
every message that you have received, i have seen on your cell
i understood who you (really) are
where are you gonna go (now) dark one, where are gonna leave to oh deserted one
i'm going to hang you upside down by your feet now
 
Ti kujtove se ma hodhe budella, ha ha
Ti e di se dardha bishtin prapa ka, ha ha
Ik tani dhe mos më qaj si kalama, ha ha
Obobo çi bërë vetes ha ha ha
 
Publicado por Balkaneuro el Vie, 01/01/2010 - 00:00
Idioms from "Obobo, ç'i bërë ..."
See also
Comentarios