Publicidad

Soni Malaj - Të dua ty

  • Artista: Soni Malaj
  • Traducciones: Alemán, Francés, Inglés #1, #2, #3, Italiano, Serbio
Albanés
A A

Të dua ty

Tek ty jeton shpirt dashuria
Te buzët e tua gjeta jetë
oaoooaaa... Kur më prekë të them të dua
Janë të miat buzët e tua
Merre qiellin ta kam falur
Më merrë
 
Ti je bota, ti je dielli
Ti je deti, ti je qielli
Ti je ai
Të dua ty
 
(2x)Ref:
Je gjysma ime në këtë jetë
Gjithçka që kam
Nëse një ditë më nuk do jem
Më shkruaj dhe nën tokë
E jotja jam
një oqean që na ndanë
tek une je sot
Dhe nëse një ditë qielli do të qaj
Dielli do të dijë,të ngrohë ooo...
 
Tek ty jeton shpirt dashuria
Te buzët e tua gjeta jetë
Kur më prekë të them të dua
Janë të miat buzët e tua
Merre qiellin ta kam falur
Më merrë
 
Ti je bota, ti je dielli
Ti je deti, ti je qielli
Ti je ai
Të dua ty
 
(2x)Ref:
Je gjysma ime në këtë jetë
Gjithcka që kam
Nëse një ditë më nuk do jem
Më shkruaj dhe nën tokë
E jotja jam
një oqean që na ndanë
tek une je sot
Dhe nëse një ditë qielli do të qaj
Dielli do të dijë,të ngrohë ooo...
 
Publicado por BalkaneuroBalkaneuro el Mar, 02/12/2008 - 15:23
Editado por última vez por CherryCrushCherryCrush el Lun, 07/09/2015 - 11:37
¡Gracias!You can thank submitter by pressing this button
3 agradecimientos

 

Publicidad
Vídeo
Soni Malaj: Top 3
Comentarios