Toše Proeski - Slušaš li? (Слушаш ли?)

Macedonio

Slušaš li? (Слушаш ли?)

Слушаш ли?
Ноќе кога светла изгаснат
Болката срце како да ми сопрела
Заспиј моја љубена
Само не заборавај
Парче сон за мене сочувај
 
Слушаш ли?
Сè што не знам да ти искажам
Правам сè
Само да не те повредам
Никогаш и навек твој
Доволно за сиот живот мој
 
Усни да ти бакнувам
Нежно да те прегрнам
Да ти признаам љубена
Дека си ми сè
Срце не се лекува
ќе те сакам довека
Ниедно сеќавање немам без тебе
 
Publicado por Invitado/a el Vie, 01/01/2010 - 00:00
Editado por última vez por Natoska el Dom, 15/09/2013 - 17:10
¡Gracias!

 

Comentarios