Ai Se Eu Te Pego (traducción al Albanés)

Advertisements
traducción al Albanés

Ah, në të kapsha

Opa, opa
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
Kënaqësi, kënaqësi,
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
E shtunë në disko
Të gjithë filluan të kërcejnë
Dhe tani vajzës më të bukur
Mora guximin dhe fillova t'i flas
 
Opa, opa
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
Kënaqësi, kënaqësi,
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
Publicado por aldinaaldina el Mar, 13/12/2011 - 14:08
Added in reply to request by kristjan178kristjan178
Comentarios del autor:

mund ta rregulloni më tej Wink smile

Fuente de la traducción:
https://lyricstranslate.com/es/own
Portugués

Ai Se Eu Te Pego

Más traducciones de "Ai Se Eu Te Pego"
Albanés aldina
5
Coreano Guest
Griego Logosgr
3.333335
Japonés Guest
Rumano Shophy
3.333335
Ruso ViRUS46
2.666665
Colecciones con "Ai Se Eu Te Pego"
See also
Comentarios