Publicidad

Alıştım Susmaya (traducción al Albanés)

  • Artista: Emre Aydın
  • Canción: Alıştım Susmaya 18 traducciones
  • Traducciones: Albanés, Alemán, Árabe, Azerí, Francés, Griego, Húngaro, Indonesio #1, #2, #3, Inglés #1, #2, #3, Japonés, Kazajo, Persa, Rumano, Ruso
traducción al AlbanésAlbanés
A A

U mësova duke heshtur

Shumë e vështirë ndonjëherë
Me zë të lartë të hesht
Fshehja vetveten
Nga vetja jote nuk mund të heqësh dorë
 
Shumë e vështirë ndonjëherë
'Ndoshta ata' janë mbledhur
Dhe për të të mbajtur ty
Madje edhe pavarësisht teje
 
Nëse ke ftohtë më thuaj menjëherë
Dritaret janë të mbyllura për mua
E lashë ashtu le të mbetet
Të koklavitura si ne
 
Kohën kur të më duash mua
U mësova duke heshtur
Nuk kam qarë aspak, nuk kam qarë
U mësova duke heshtur
 
Kohën kur të më duash mua
U mësova duke heshtur
Ende ftohtë ftohtë ende
U mësova duke heshtur
 
Shumë e vështirë ndonjëherë
Për të marrë frymë
Dhe të drejtën për të emigruar
Në klimën tuaj
 
Ti mua
Të mbetet tek ti
Më e dashura. Gënjeshtër
 
Publicado por umer.brruti.3umer.brruti.3 el Mar, 11/11/2014 - 12:56
TurcoTurco

Alıştım Susmaya

Comentarios