Rammstein - Amerika (traducción al Albanés)

traducción al Albanés

Amerika

Kur hidhet vallja, dua të kryesoj,
edhe nëse kërceni për qejfin tuaj,
më lini të ju kontrolloj pak,
do ju tregoj siç duhet bërë.
Bëjmë një rreth të bukur,
liria luhet në çdo violinë,
muzika vjen nga Shtëpia e Bardhë,
dhe para Parirsit ndodhet Mickey Mouse.
 
Njoh disa hapa që do t'ju hyjnë në punë,
dhe do t'ju mbroj nga hapa të gabuara/gabime,
dhe në fund, kush s'do të kërcejë,
nuk e din që ai duhet të kërcej!
Bëjmë një rreth të bukur,
do t'ju tregoj drejtimin,
në Afrikë vjen Babagjyshi/Babadimri,
dhe para Parisit ndodhet Mickey Mouse.
 
Publicado por Frants Jakova el Sáb, 21/06/2014 - 13:24
Alemán

Amerika

Comentarios