Publicidad

Animal (traducción al Albanés)

  • Artista: Álvaro Soler
  • Canción: Animal 13 traducciones
  • Traducciones: Albanés, Alemán, Azerí, Búlgaro, Checo, Griego, Húngaro, Inglés, Italiano, Portugués, Ruso, Serbio, Turco
  • Pedidos: Japonés
traducción al AlbanésAlbanés
A A

Kafshë

Fillon emocioni
Madhështor si një luan
Sot do e ndjesh, do e kujtosh
se nuk ka kufij
në imagjinatën tënde,
shndëroje në realitet
 
Në flamurin tim mbaj shpirtin
e lidhur për qetësinë time
Qetësija ime je ti
Me ty çlirohem
Tani hyn në hapësirën time
dhe do ta kushtoj ty këtë luftë
 
Erdhi momenti
kur ti je era
Do të luftoj si një kafshë
Si një kafshë, kafshë
Dëgjo erën
Vetëm qetësi
Do të luftoj si një kafshë
Si një kafshë, kafshë
Si një kafshë, kafshë
 
Si do të jetosh
Me frikë, e ndarë
një zemër, një arsye
Nëse do tia arij
Nuk do të haroj
Se do të jetë për ty
për shoqërinë tënde
 
Në flamurin tim mbaj shpirtin
e lidhur për qetësinë time
Qetësija ime je ti
Me ty çlirohem
Tani hyn në hapësirën time
dhe do ta kushtoj ty këtë luftë
 
Erdhi momenti
kur ti je era
Do të luftoj si një kafshë
Si një kafshë, kafshë
Dëgjo erën
Vetëm qetësi
Do të luftoj si një kafshë
Si një kafshë, kafshë
Si një kafshë, kafshë
Si një kafshë, kafshë
 
Në flamurin tim mbaj shpirtin
e lidhur për qetësinë time
Qetësija ime je ti
Me ty çlirohem
Tani hyn në hapësirën time
dhe do ta kushtoj ty këtë luftë
 
Erdhi momenti
kur ti je era
Do të luftoj si një kafshë
Si një kafshë, kafshë
Dëgjo erën
Vetëm qetësi
Do të luftoj si një kafshë
Si një kafshë, kafshë
Si një kafshë, kafshë
Si një kafshë, kafshë
 
Publicado por Invitado/aInvitado/a el Mar, 07/03/2017 - 15:18
EspañolEspañol

Animal

Comentarios