Ahmet Özhan - Bak Yeşil Yeşil (traducción al Macedonio)

traducción al Macedonio

Pogledni, zelenooka (Погледни, зеленоока)

Затвори си ги очите, никој да не ги види
Само погледни ме, зеленоока
Не дозволувај очите да им даваат надеж на други
Само погледни ме, зеленоока
 
Те сакам толку лудо
Како песна напишана од Бога
Како да знаеш што мислам
Само погледни ме, зеленоока
 
Publicado por ivank23 el Lun, 25/06/2012 - 14:32
Added in reply to request by marijap
Turco

Bak Yeşil Yeşil

Más traducciones de "Bak Yeşil Yeşil"
Inglés Guest
Macedonioivank23
See also
Comentarios