Mr. Mister - Broken Wings (traducción al Albanés)

traducción al Albanés

Krahet e Thyer

Baby,s'mund ta kuptoj
Pse s'mund të qendrojme
dore per dore ne te dy?
Kjo druhem se eshte
e fundit here, edhe pse
Ta bera fare të qartë
Kam nevojë për ty, ohh
 
Merr këto krahë te thyer ti
Dhe mëso të fluturosh përsëri,
mëso të jetosh në liri
Kur ne ndiejme zërat qe këndojnë
Libri i dashurisë shpaloset
E na le te hyjme
Merr,këto krahë te thyer ti
 
Baby, mendoj kte nate
Të marrim c'ishte e gabuar
dhe ta bejme të drejte
Baby, gjithcka di eshte se
tii je gjysma e mishit
Dhe gjakut që me bën te plote,
Kam nevojë për ty
 
Pra, merri këto krahë te thyer ti
Dhe mëso të fluturosh përsëri,
pra mëso të jetosh ne liri
Kur ne dëgjojmë zërat qe këndojnë
Libri i dashurisë shpaloset
e na le te hyjme
Yeah, yeah
 
Na le te hyjme
Na le te hyjme
 
Baby, kjo është gjithcka di
se gjysma e mishit je ti
Dhe gjakut që me bën te plote
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
 
Pra, merri këto krahë te thyer ti
Dhe mëso të fluturosh përsëri,
pra mëso të jetosh ne liri
Kur ne dëgjojmë zërat qe këndojnë
Libri i dashurisë shpaloset
e na le te hyjme
 
Merri këto krahë te thyer ti
Dhe mëso të fluturosh përsëri,
pra mëso të jetosh ne liri
Kur ne dëgjojmë zërat qe këndojnë
Libri i dashurisë do shpaloset
per ne e do ne lere te hyjme
Yeah, yeah, yeah, yeah,ooh
 
Publicado por kbixhozi el Sáb, 16/11/2013 - 12:42
Editado por última vez por kbixhozi el Mar, 14/01/2014 - 14:42
Inglés

Broken Wings

Comentarios