Murat Boz - Bulmaca (traducción al Albanés)

traducción al Albanés

Enigme

Edhe ti ishe ate dit bashk me ne
Shoqeria bisedonte,emri yt permendeshte shpesh
Secili mund ta shikonte ne ftyren time sa i acaruar isha
Koha nuk kalonte,pa shije dhe pa kuptim
 
Dy kenge u kenduan
Njera prej tyre me preku shume
Nese krenaria yte te thot: Mos u kthe
Mos e ndegjo,te lutem
( x 2)
 
Shpresa do te plaket dhe venitet,zhduket
Ai qe ik largohet,ai qe qendron behet me i vlefshem
Enigma me e madhe eshte mes dy zemra
Njeri prej nesh do ta zgjedh dashurine,tjetri do te nevrikoset
( x 2 )
 
Publicado por dj_arber el Vie, 18/05/2012 - 22:56
Turco

Bulmaca

Comentarios