N'ato maja rripa-rripa (traducción al Inglés)

Advertisements
Albanés

N'ato maja rripa-rripa

N'ato maja rripa-rripa seç gjëmojnë.
Ndizet lufta për liri e derdhet gjak.
 
Janë trimat partizanë që luftojnë,
janë bijtë e Shqipërise që marrin hak!
 
Janë trimat partizanë që luftojnë,
janë bijtë e Shqipërise që marrin hak!
 
Sot po dridhet tirania anembanë!
Sot po digjet e po bëhet shkrumb e hi,
 
Se u mbushën malet plot me partizanë,
se u ngrit sot gjithë Shqipëria për liri!
 
Se u mbushën malet plot me partizanë,
se u ngrit sot gjithë Shqipëria për liri!
 
Me përpara një flamur të kuq në duar!
Me një torbë me fishekë e një dyfek!
 
Të sfilitur prej fashizmit të copëtuar
turren trimat dhe luftojnë shteg më shteg.
 
Të sfilitur prej fashizmit të copëtuar
turren trimat dhe luftojnë shteg më shteg.
 
Sot po dridhet tirania anembanë!
Sot po digjet e po bëhet shkrumb e hi,
 
Se u mbushën malet plot me partizanë,
se u ngrit sot gjithë Shqipëria për liri!
 
Se u mbushën malet plot me partizanë,
se u ngrit sot gjithë Shqipëria për liri!
 
Publicado por F3AR el Sáb, 20/10/2018 - 12:51
Align paragraphs
traducción al Inglés

In those mountains stripes-stripes

In those mountains stripes-stripes they only dig
The fight for freedom is born and blood flows.
 
Its the brave Partisans fighting.
Its sons of Albania who gets revenge. X2
 
Today tyranny is trembling all over!
It's burning today and it's getting burning.
 
Because mountains filled full of Partisans,
Because today all Albania fights for freedom. X2
 
With an red flag in the hands!
With an rifle and ammo.
 
Tired of fascism,
The brave attack everywhere. X2
 
Today tyranny is trembling all over!
It's burning today and it's getting burning.
 
Because mountains filled full of Partisans,
Because today all Albania fights(?) for freedom. X2
 
Publicado por evita prifti el Mar, 30/10/2018 - 19:32
Added in reply to request by F3AR
Idioms from "N'ato maja ..."
See also
Comentarios
F3AR    Mar, 30/10/2018 - 22:14

What is "stripes-stripes" supposed to mean?

evita prifti    Mar, 13/11/2018 - 16:57

it mean that it has stripes but in albanian it literally means stripes stripes