Publicidad

Damla Damla (traducción al Albanés)

  • Artista: Orhan Ölmez
  • Canción: Damla Damla 17 traducciones
  • Traducciones: Albanés, Alemán, Azerí, Bosnio, Español, Francés, Griego, Inglés #1, #2, Kurdo (Kurmanji), Persa, Rumano, Ruso #1, #2, Somalí, Árabe #1, #2
  • Pedidos: Bielorruso, Serbio
traducción al AlbanésAlbanés
A A

Pika pika

Nese pikoj ne ty pika pika a te mbushet zemra me mua?
Apo ndoshta as ti nuk mind t'me mbash dhe me derdh ne toke?
Po te behesha shi a do ta lagje veten me mua?
Apo ti nuk do te durosh dhe do te ikesh ne qoshe?
Ose nje dite po te rrezohesha e te mbesja nga jeta te lodhem nje moment ne gjendjen me te rende ando te qendroje me mua?
Apo edhe ti nuk do te duroje do te ikje ne duart e tjeter kujt?
Ne dite te mira dhe ne dite te kqia ne cdo vend te jetes time ne kete fotografi te quajtur dashuri abdo te qendrosh me mua se bashku?
Apo edhe ti sdo te duroje dhe do te shkoje pas enderrave tjera?
Nese te them te dua
A do me duash ti mua nuk e di
A do te me mbash duart
Nese vi drejt tek ti
 
Drita e syve te mi nese te them
A do te me duash ti mua nuk e di
A do te me mbash duart
Nese te besoj pafundesisht...
 
Publicado por NokaaNokaa el Mar, 13/11/2018 - 18:27
TurcoTurco

Damla Damla

Comentarios