Publicidad

Dooset Daram (دوسِت دارم) (traducción al Albanés)

  • Artista: Arash (آرش لباف)
  • Artista invitado: Helena Josefsson
  • Canción: Dooset Daram (دوسِت دارم) 16 traducciones
  • Traducciones: Albanés, Búlgaro, Español, Griego, Inglés, Italiano, Kurdo (Sorani) #1, #2, Persa, Polaco, Rumano, Ruso, Serbio, Transliteración, Turco, Árabe

Dooset Daram (دوسِت دارم)

I remember when I met you
You were walking in the rain
And the autumn leaves were falling
Only you can kiss the pain
Only you can kiss the pain
 
هر شب تو خاطراتم دنبال رد پاتم
بری هر جای دنیا پا به پاتم
آره پا به پاتم
 
دوست دارم
دوست دارم دوست دارم بمون با من
 
Only you can kiss the pain
It's driving me insane
When the clouds turn into rain
 
دوست دارم
دوست دارم دوست دارم بمون با من
 
Only you can kiss the pain
It's driving me insane
It's driving me insane
 
You disappeared into the darkness
But our memory lives on
I dream there's no tomorrow
I woke up and you were gone
I woke up and you were gone
 
برگرد نذار دوباره از چشام بارون بباره
بیا که قلب تنهام پاییز بی بهاره
پاییز بی بهاره
 
دوست دارم
دوست دارم دوست دارم بمون با من
 
Only you can kiss the pain
It's driving me insane
When the clouds turn into rain
 
دوست دارم
دوست دارم دوست دارم بمون با من
 
Only you can kiss the pain
It's driving me insane
It's driving me insane
 
Publicado por Adly Jay LanieAdly Jay Lanie el Sáb, 27/01/2018 - 04:54
Editado por última vez por FantasyFantasy el Vie, 29/03/2019 - 15:19
traducción al AlbanésAlbanés
Align paragraphs
A A

Te dua

Mbaj mend kur të takova
Po ecnit në shi
Dhe gjethet e vjeshtës po binin
Vetëm ju mund të puthni dhimbjen
Vetëm ju mund të puthni dhimbjen
 
Po kërkoj gjurmët e tua në kujtimet e mia çdo natë
Kudo në botë ku të shkoni, do t'ju ndjek nga afër
Po, do t'ju ndjek nga afër
 
Unë të dua.
Të dua, të dua, rri me mua
 
Vetëm ju mund të puthni dhimbjen
Drivingshtë duke më çmendur
Kur retë shndërrohen në shi
 
Unë të dua.
Të dua, të dua, rri me mua
 
Vetëm ju mund të puthni dhimbjen
Drivingshtë duke më çmendur
Drivingshtë duke më çmendur
 
Ju u zhduk në errësirë
Por kujtesa jonë jeton
Indërroj se nuk ka nesër
U zgjova dhe ju u larguat
U zgjova dhe ju u larguat
 
Kthehu, ose sytë e mi do të bien përsëri shi
Eja tek unë, zemra ime është një vjeshtë pa pranverë (pa ty) 1
Një vjeshtë pa pranverë
 
Unë të dua.
Të dua, të dua, rri me mua
 
Vetëm ju mund të puthni dhimbjen
Drivingshtë duke më çmendur
Kur retë shndërrohen në shi
 
Unë të dua.
Të dua, të dua, rri me mua
 
Vetëm ju mund të puthni dhimbjen
Drivingshtë duke më çmendur
Drivingshtë duke më çmendur
 
Publicado por art_mhz2003art_mhz2003 el Lun, 12/08/2019 - 12:12
Comentarios