Ermal Fejzullahu - Ajo

Advertisements
Albanés

Ajo

I thuaj asaj më mungon, e pi që të harroj
Dhe kur dehem prapë më vjen ajo që dhimbjen ma shkatërroj
 
Vllau im as un nuk jam rehat edhe pse më sheh të lumtur
Vujtjen tënde shumë mirë e kuptoj ajo me ka bër mua të humbur
 
Po e shtrojmë e po pijm sonte, veç per qefin ton
Thonë e mira do të vij edhe pse shumë vonë
 
Sa lot kam derdhur nisja këngës
Le ta dëgjoj kudo që t'jetë
Ndoshta ato vargje do ta bindin
Se mka vra e mka lenë vet
 
Ajo nuk më do më ka braktis e shumë më lëndoj
Ishte natë kur më tha shko, më harro, mes nesh çdo gjë mbaroj
 
Vllau im as un nuk jam rehat edhe pse më sheh të lumtur
Vujtjen tënde shumë mirë e kuptoj e ajo ka bër të humbur
 
Po e shtrojmë e po pijm sonte, veç per qefin ton
Thonë e mira do të vij edhe pse shumë vonë
 
Sa lot kam derdhur nisja këngës
Le ta dëgjoj kudo që t'jetë
Ndoshta këto vargje do ta bindin
Se mka vra e mka lenë vet
 
Publicado por kamelia_m el Jue, 02/08/2012 - 10:59
Editado por última vez por CherryCrush el Mié, 16/12/2015 - 21:06
Comentarios del uploader:

Lyrics updated ~CherryCrush

¡Gracias!

 

Advertisements
Vídeo
Comentarios