Magazin - Ginem (traducción al Macedonio)

traducción al Macedonio

Гинам

На колена сум
и ќе бидам вака, знам
додека се сеќавам
на тебе под моите прсти
 
Го изгубив видот
и бојата на ѕидот
зад кој сонуваш ти
 
рефрен:
Гинам, за тебе, љубов, гинам
ко војник на ноќна стража
ко човек што среќа бара
О, гинам, само за уште нешто се грижам
што ќе ти признаам јас сѐ
кога ќе ме убијат сеќавањата
 
Гинам, за тебе, љубов, гинам
ко војник на ноќна стража
ко човек што среќа бара
О, гинам, само за уште нешто се грижам
што ќе ти признаам јас сѐ
кога ќе ме убијат сеќавањата
 
Гинам, за тебе, љубов, гинам
ко војник на ноќна стража
ко човек што среќа бара
О, гинам, само за уште нешто се грижам
што ќе ти признаам јас сѐ
кога ќе ме убијат сеќавањата
 
На колена сум
и ќе бидам вака, знам
додека се сеќавам
на тебе под моите прсти
го изгубив видот
и бојата на ѕидот
зад кој сонуваш ти
 
рефрен:
Гинам, за тебе, љубов, гинам
ко војник на ноќна стража
ко човек што среќа бара
О, гинам, само за уште нешто се грижам
што ќе ти признаам јас сѐ
кога ќе ме убијат сеќавањата
 
Гинам, за тебе, љубов, гинам
ко војник на ноќна стража
ко човек што среќа бара
О, гинам, само за уште нешто се грижам
што ќе ти признаам јас сѐ
кога ќе ме убијат сеќавањата
 
Publicado por ivank23 el Sáb, 24/08/2013 - 12:25
Added in reply to request by Dorotka
5
Tu puntaje: None Promedio: 5 (2 votes)
Croata

Ginem

Comentarios