Publicidad

Hello (traducción al Macedonio)

traducción al MacedonioMacedonio
A A

Здраво

Здраво, јас сум
Се прашував дали после сиве овие години
Би сакал да ме сретнеш
Да надминеш се'
Велат дека времето би требало да те излечи
Но не ме излечи баш
 
Здраво, дали ме слушаш
Во Калифорнија сум сонувам за она што некогаш бевме
Кога бевме помлади и слободни
Заборавив какво беше чувството пред да ни се сруши светот пред нозе
Постои голема разлика помеѓу нас
И милион милји
 
Поздрав од другата страна
Мора да сум се јавила илјада пати
Да ти кажам дека ми е жал, за се' што направив
Но кога ти се јавувам изгледа дека никогаш не си дома
 
Поздрав од надворешноста
Барем можам да речам дека се обидов да ти кажам
Жал ми е, што ти го скршив срцето
Но не е важно, јасно е дека тоа веќе не те погодува
 
Здраво, како си?
Многу е вообичаено од моја страна што зборам за себе
Жал ми е, се надевам дека си добро
Дали некогаш замина од тој град
Каде што никогаш ништо не се случи?
 
Не е тајна
Дека и на двајцата ни снемува време
 
Затоа поздрав од другата страна
Мора да сум се јавила илјада пати
Да ти кажам дека ми е жал, за се' што направив
Но кога ти се јавувам изгледа дека никогаш не си дома
 
Поздрав од надворешноста
Барем можам да речам дека се обидов
Да ти кажам дека ми е жал, што ти го скршив срцето
Но не е важно, јасно е дека тоа веќе не те погодува
 
Ох, повеќе
Ох, повеќе
Ох, повеќе
Повеќе
 
Поздрав од другата страна
Мора да сум се јавила илјада пати
Да ти кажам дека ми е жал, за се' што направив
Но кога ти се јавувам изгледа дека никогаш не си дома
 
Поздрав од надворешноста
Барем можам да речам дека се обидов
Да ти кажам дека ми е жал, што ти го скршив срцето
Но не е важно, јасно е дека тоа веќе не те погодува
 
Publicado por Caligula94Caligula94 el Lun, 16/05/2016 - 21:36
Comentarios del autor:

Аделе
Здраво
2015

InglésInglés

Hello

Más traducciones de "Hello"
Esloveno Guest
Macedonio Caligula94
Comentarios