Htipa (Χτύπα) (traducción al Macedonio)

Advertisements
traducción al Macedonio

УДРИ

Имав среќа,признавам
Лузната на моето тело што ја остави исчезна,
Но лузната на моето срце
Ме боли,ме уништува
Полека,полека ме убива
 
Удри посилно,удри
Удри посилно во моето срце
Удри и потоа само погледни
Во отворената рана која боли.
 
Удри посилно,удри
Во главата имаш само една цел
биди присвесна и заврши го она што го започна
Нека не одзима од времето.
 
Имав среќа,ми кажа
За сите работи за кој што размислував
Ти ми беше лек
Како и да е белегот кој го имама на телото
знам дека нема да зарасе
со време тоа ќе го повреди моето срце .
 
Удри посилно,удри
Удри посилно во моето срце
Удри и потоа само погледни
Во отворената рана која боли.
 
Удри посилно,удри
Во главата имаш само една цел
биди присвесна и заврши го она што го започна
Нека не одзима од времето.
 
Повторно ќе ја испијам чашата
Ова го правам само за тебе
живеам само во твојот пекол
Дојди и бакнувај ме,иако знам дека само ќе ме повредиш
 
Удри посилно,удри
Удри и потоа само погледни
 
Удри посилно,удри
Удри посилно во моето срце
Удри и потоа само погледни
Во отворената рана која боли.
 
Удри посилно,удри
Во главата имаш само една цел
биди присвесна и заврши го она што го започна
Нека не одзима од времето.
 
Publicado por Tijana Dimkovska el Dom, 08/07/2018 - 17:41
Griego

Htipa (Χτύπα)

Comentarios