Publicidad

I Will Always Love You (traducción al Albanés)

traducción al AlbanésAlbanés
A A

Do të të dua përgjithmonë

Po të qëndroja
Do të isha vetëm një pengesë për ty
Ndaj do të shkoj, por e di
Se do të mendoj për ty në çdo hap të rrugës sime
 
Dhe unë do të të dua përgjithmonë
Do të të dua përgjithmonë
Ty, shpirti im, ty
 
E vetmja gjë që më mbetet
Janë kujtimet
Ndaj, mirupafshim! Të lutem mos qaj
Të dy e dimë se nuk jam e duhura për ty
 
Dhe unë do të të dua përgjithmonë
Do të të dua përgjithmonë
 
Shpresoj t'ja kalosh sa më mirë
Dhe tu bëfshin ëndrrat realitet
Të uroj, shëndet e lumturi
Dhe mbi gjithshka, të uroj dashuri
 
Dhe unë do të të dua përgjithmonë
Do të të dua përgjithmonë
Do të të dua përgjithmonë
Do të të dua përgjithmonë
Do të të dua përgjithmonë
Unë, do të të dua përgjithmonë
 
Ty, shpirti im, të dua
Ooh, përgjithmonë, do të të dua përgjithmonë
 
Publicado por gent.muca.5gent.muca.5 el Vie, 27/06/2014 - 14:47
InglésInglés

I Will Always Love You

Comentarios