Judas (traducción al Macedonio)

Advertisements
traducción al Macedonio

Џудас

О-о-о-оооо
Заљубена сум во Џуда-ас, Џуда-ас
О-о-о-оооо
Заљубена сум во Џуда-ас, Џуда-ас
 
Џудас, Џуда-а-а, Џуда-а-а, Џудас
Џуда-а-а Гага
Џудас, Џуда-а-а, Џуда-а-а, Џудас
Џуда-а-а Гага
 
Кога ке дојде до мене, јас сум спремна
Ќе му ги мијам стапалатабсо мојата коса ако има потреба
Ќе му простам кога неговиот јазик ке ме лаже преку неговиот мозок
И после три пати , тој ме изневерува.
 
Ќе го спуштам доле, спуштам доле, доле
Крал без круна, крал без круна
 
Јас сум само света будала, о душо он е многу злобен
Но сеуште го сакам Џудас, душо
Јас сум само света будала, о душо он е многу злобен
Но сеуште го сакам Џудас, душо
 
О-о-о-ооо
Јас го сакам, Џуда-а-а, Џудас
 
О-о-о-ооо
Јас го сакам, Џуда-а-а, Џудас
 
Џудааа (#7) Гага
 
Јас неможам да сакам маж поискрајно
Дури кога и мракот ке му го прости кривиот пат
Научив дека љубовта е како цигла, можеш
Изгради куќа или исплакни мртво тело
Ќе го спуштам доле , спуштам доле,доле
Крал без круна, Крал без круна
 
Јас сум само света будала, о душо он е многу злобен
Но сеуште го сакам Џудас, душо
Јас сум само света будала, о душо он е многу злобен
Но сеуште го сакам Џудас, душо
 
О-о-о-ооо
Јас го сакам, Џуда-а-а, Џудас
 
О-о-о-ооо
Јас го сакам, Џуда-а-а, Џуда
 
Иу
Во повеќето библиски сцени
Јас го поминав каењето
Курва на славата, ороститутка, го променила мозокот
Во културна смисла
Јас зборувам во идно време
Џудас бакниме ако сум погрешила
Или земи кондом следниот пат
 
Сакам да те сакам
Ама бешто ме влече од тебе
Исус е мојата врлина
А Џудас е демон за кој се чувам
За кој се чувам
 
Јас сум само света будала, о душо он е многу злобен
Но сеуште го сакам Џудас, душо
Јас сум само света будала, о душо он е многу злобен
Но сеуште го сакам Џудас, душо
 
О-о-о-ооо
Јас го сакам, Џуда-а-а, Џудас
 
О-о-о-ооо
Јас го сакам, Џуда-а-а, Џуда
Гага
 
Publicado por Tea's Burqas el Jue, 19/02/2015 - 21:45
Inglés

Judas

Comentarios