Многу солзи (Mnogu solzi) (traducción al Serbio)

Многу солзи

Многу солзи исплакав
Сто пати те проколнав
Врати ми ја младоста
Златни песни, радоста
(x2)
 
Секогаш кога мислам на тебе јас умирам
И ти имаш безброј бури во животот свој.
Празен преграт и во сон само те замислувам
И знам дека судбина си, само си мој.
 
Секогаш на твоите лаги длабоко поверував
И ти беше многу нежен, биди ми жив.
Знам јас дека твоите маки ги разведрував
И знам, како јас не е ни една од нив
 
Многу солзи исплакав
Сто пати те проколнав
Врати ми ја младоста
Златни песни, радоста
(x2)
Ти си моја судбина
 
Секогаш кога мислам на тебе јас умирам
И ти имаш безброј бури во животот свој.
Празен преграт и во сон само те замислувам
И знам судбина си, само си мој.
 
Секогаш на твоите лаги длабоко поверував
И ти беше многу нежен, биди ми жив.
Знам јас дека твоите маки ги разведрував
И знам како јас, не е ни една од нив
 
Многу солзи исплакав
Сто пати те проколнав
Врати ми ја младоста
Златни песни, радоста
 
Многу солзи исплакав
Сто пати те проколнав
Врати ми ја младоста
Ти си моја судбина
Јас сум твоја судбина
 
Publicado por LinervaLinerva el Dom, 26/09/2010 - 14:13
traducción al SerbioSerbio
Alinear párrafos

Много суза

Много сам суза исплакала
Сто пута те проклињала
Врати ми младост
Златне песме, радост.
(х2)
 
Сваки пут када помислим на тебе, ја умирем
И ти имаш безброј бура у свом животу
Празан загрљај и у сну те само замишљам
И знам да си судбина, да си само мој.
 
Сваки пут сам дубоко веровала у твоје лажи
И ти си био много нежан, буди ми жив.
Знам да сам твоје муке разведрила
И знам како ја нисам ни једна од њих.
 
Много сам суза исплакала
Сто пута те проклињала
Врати ми младост
Златне песме, радост.
(х2)
Ти си моја судбина
 
Сваки пут када помислим на тебе, ја умирем
И ти имаш безброј бура у свом животу
Празан загрљај и у сну те само замишљам
И знам да си судбина, да си само мој.
 
Сваки пут сам дубоко веровала у твоје лажи
И ти си био много нежан, буди ми жив.
Знам да сам твоје муке разведрила
И знам како ја нисам ни једна од њих.
 
Много сам суза исплакала
Сто пута те проклињала
Врати ми младост
Златне песме, радост.
 
Много сам суза исплакала
Сто пута те проклињала
Врати ми младост
Златне песме, радост.
Ти си моја судбина
 
¡Gracias!
Publicado por PaneurythmiePaneurythmie el Mar, 30/11/2021 - 15:41
Comentarios
Read about music throughout history