Publicidad

Non, je ne regrette rien (traducción al Macedonio)

  • Artista: Édith Piaf
  • También interpretado por: Cássia Eller, Mireille Mathieu, Patricia Kaas
  • Canción: Non, je ne regrette rien 63 traducciones
  • Traducciones: AFI, Alemán #1, #2, Asturiano, Bengalí, Búlgaro #1, #2, Catalán, Chino, Croata, Danés #1, #2, Eslovaco, Español, Finlandés #1, #2, Francés (Criollo Haitiano), Griego #1, #2, Hebreo #1, #2, Hindi #1, #2, #3, Húngaro, Inglés #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9, #10, #11, #12, #13, #14, #15, #16, Italiano #1, #2, Japonés, Macedonio, Noruego, Persa, Polaco, Portugués, Rumano #1, #2, Ruso #1, #2, #3, #4, Serbio, Sueco, Turco, Ucraniano, Véneto, Árabe #1, #2, #3
  • Pedidos: Italiano
traducción al MacedonioMacedonio
A A

Не, не тагувам за ништо

Не, воопшто не
Не, не тагувам за ништо
Ниту за доброто
Ниту пак за злото што ми го направиле
Сега ми е сосема сеедно !
 
Не, воопшто не
Не, не тагувам за ништо веќе
Сѐ е веќе платено, одвеано, заборавено
Не се грижам веќе за минатото
 
Со моите спомени
Запалив оган .
Не ми требаат веќе
Ниту тагите минати, ниту радостите
 
Одвеаните љубовници
Со сиот нивни трепет
Одвеани се засекогаш
Пред мене е чистина и сосема нов почеток
 
Не, воопшто не
Не, за ништо не тагувам
Ни за злото ни за доброто
Што сум го имала,
Сѐ ми е сега сеедно
 
Не ,за ништо веќе не тагувам
Зашто сиот мој живот
Сите мои радости
Од денес започнуваат наново
Единствено и само со тебе
 
Publicado por bushinoskibushinoski el Mié, 29/02/2012 - 01:39
Comentarios del autor:

Се надевам дека ќе бидат направени и други преводи на македонски на многу други песни. Поздрав до сите што ја сакаат убавината на испеаниот стих.

FrancésFrancés

Non, je ne regrette rien

Por favor, ayuda a traducir "Non, je ne regrette ..."
Comentarios