Lady Gaga - Paparazzi (traducción al Macedonio)

traducción al Macedonio

Папараци

Ние сме публиката
Ние излегуваме
Блицот ми е уклучен, навистина
Ми треба таа слика од тебе
Тоа е толку магично
Би ни било фантастичн
 
Кожа и џинс
Гаражен гламур,
Не знам што точно тоа значи
Ама оваа наша слика нема цена
Зашто душо ти знаеш...
 
Јас сум твојот најголем фан
Ќе те следам се додека не ме засакаш
Папа-Папараци
Душо, нема други ѕвезди
Знаеш дека ќе бидам твоја
 
Ветувам дека ќе бидам љубезна
Ама нема да запрам се додека тој дечко не е мој
Душо, ќе бидеш познат
Ке те бркам се додека не ме засакаш
Папа-Папараци
 
Ќе бидам твоја девојка
Позади сцената
Плишан ужад и гитари
Да, дека си моја рок ѕвезда
Помеѓу сетовите
Ајлајнер и цигари
 
Сенката е опиена
Жолт танц и ние се вртиме
Трепките ми се суви
Ми течат виолетови солзи
Тоа нема цена
Љубовта кон тебе е како пита од цреши
Зашто душо ти знаеш дека...
 
Јас сум твојот најголем фан
Ќе те следам се додека не ме засакаш
Папа-Папараци
Душо, нема други ѕвезди
Знаеш дека ќе бидам твоја
 
Ветувам дека ќе бидам љубезна
Ама нема да запрам се додека тој дечко не е мој
Душо, ќе бидеш познат
Ке те бркам се додека не ме засакаш
Папа-Папараци
 
Стварно е добро, танцуваме во студиото
Снап-снап со глупава песна на радио
Немој да престанеш заради било кој
Пластични сме, ама сеуште се забавуваме
 
Јас сум твојот најголем фан
Ќе те следам се додека не ме засакаш
Папа-Папараци
Душо, нема други ѕвезди
Знаеш дека ќе бидам твоја
 
Ветувам дека ќе бидам љубезна
Ама нема да запрам се додека тој дечко не е мој
Душо, ќе бидеш познат
Ке те бркам се додека не ме засакаш
Папа-Папараци
 
Publicado por Tea's Burqas el Sáb, 21/02/2015 - 12:08
Inglés

Paparazzi

Comentarios