Publicidad

Più bella cosa (traducción al Macedonio)

  • Artista: Eros Ramazzotti
  • Canción: Più bella cosa 22 traducciones
  • Traducciones: Albanés, Alemán, Checo, Croata, Español, Finlandés, Francés, Griego #1, #2, #3, Húngaro, Inglés #1, #2, #3, Macedonio, Persa, Polaco, Rumano, Ruso, Serbio, Turco, Árabe
traducción al MacedonioMacedonio
A A

Најубаво нешто

Како започна незнам јас
Нашата бескрајна приказна
Ти си ми поубава половина
За сиот живот мој
За тебе е потребна страст
И трунка лудило
Потребна е мисла затоа
Работам со фантазија
 
Помниш ли оној пат
Кога ти пеев
Веднаш затрепери, да
 
Ќе ти кажам нешто
Ако не знаеш
За мене сеуште важи тоа
 
За тебе е потребна страст
Не треба да недостасува
Потребна е спретност бидејќи
Знаеш дека работам со срце
 
Љубовни песни не се доволни
Никогаш, потребни се повеќе
За да ти кажам повторно
За да ти кажам дека
Поубаво нешто нема
Поубаво нешто од тебе
Единствена ко што си
Бескрајна кога сакаш ти
Благодарам што постоиш...
 
Како ли не минува со
Годините мои желбата
Бескрајна за тебе, што ли е таа
Мистерија што сеуште си
Она што го носам во себе
 
Моментите што ги имам може се
Оние мигови што ми ги пружаш
Само зборови може се, но
Знаеш дека работам со глас
 
Publicado por Alek SandarAlek Sandar el Dom, 19/08/2012 - 18:08
5
Tu puntaje: None Promedio: 5 (1 vote)
ItalianoItaliano

Più bella cosa

Comentarios