Por favor, ayuda a traducir "Duamë"

Albanés
A A

Duamë

Duamë ti vetem deri sa
lulet te mos celin ne pranvere
Duamë vetem deri sa me s’ka
Vetem der‘sa fryme une te mos kem
 
Duamë ti vetem kur merr fryme
Vetem kur zemra jote rreh
Duamë ti vetem pergjithmone asgje me shume
Duamë ne zemer dhe ne mendje
 
Ndoshta nuk te fal dot nje kurore
Ndoshta nuk te vesh dot ne flori
Ndoshta nuk te fal dot nje pale krahe te fluturosh
Por dashuri, ne perjetesi
 
Duamë ti vetem deri sa
lulet te mos celin ne pranvere
Duamë vetem deri sa me s’ka
Vetem der‘sa fryme une te mos kem
 
Duamë vetem si e do natyra diellin
Duamë vetem si e duan yjet qiellin
Pak me shume se dje, me pak se neser
 
Ndoshta nuk te fal dot perjetesine
Por perjetesisht te fal dashurine
 
 
Ruso

 

Login or register to post translation
Comentarios