Please translate Hapërsira e një ëndrra

Albanés

Hapërsira e një ëndrra

I mbytur ne mendime nke di perse mendoj
Perballe kam jeten time me pyet se cfare kerkoj
Ne cast nje kenge ulur ne buze po me qendron
Me troket mendiment mi zgjon

Kerkoj nje ender nje hapesire
Ku te shperthej ndjenjen e lire
Ku te shperthej ndjenjen e lire

Se kjo jete eshte e kufizuar
Dhe pa endrra ,shpresa,kenge

Más traducciones de "Hapërsira e një ëndrra"
Comentarios