Please translate S'jena na

Albanés

S'jena na

Nuk e di pse prap te kerkoja
Dhe pse ti me le un te shkoja
C'do sekond me ty perjetoja
You feel, don't feel me anymore

Ja ke nis senin, ja ke nis senin
you just wanna play the game
se ke lon venin, se ke lon venin ee ee

Dhe ne c'do kujtim arsye kerkova
Per ty veten time harrova
Tani me nuk je in my life my lover
You know me, yeah don't call me babe

Jena na eee, s'jena na eee
Jena na eee, s'jena na eee
Na na na eee, s'jena na eee
Jena na eee, t'kam e m'ke

Si mund te kerkoj nje tjeter, jo ty
Si t'ja fal atij c'do puthje, dhe shikim

Ja ke nis senin, ja ke nis senin
But there's something you don't know
Se ke lon venin, se ke lon venin ee ee

Dhe ne c'do kujtim arsye kerkova
Per ty veten time harrova
Tani me nuk je in my life my lover
You know me, yeah don't call me babe

Jena na eee, s'jena na eee
Jena na eee, s'jena na
Na na na eee, s'jena na eee
Jena na eee, t'kam e m'ke

Now hey
Now that I feel you far, I will fall apart
But no matter what, I just had enough

Ja ke nis senin, ja ke nis senin
But there's something you don't know
S'jena na, s'jena na no more nooo

Por favor, ayuda a traducir "S'jena na"
Comentarios