The Irrepressibles - In This Shirt (traducción al Macedonio)

traducción al Macedonio

Vo ovaa koshula (Во оваа кошула)

Јас сум изгубен во нашето виножито, сега нашето виножито веќе го нема,
прекриено од нашата сенка, како што нашите светови се движат,
Но во оваа кошула, јас можам да бидам ти, да бидам близу тебе за некое време,
Но во оваа кошула, јас можам да бидам ти, да бидам близу тебе за некое време,
 
Булдужер ги турка сите оние нешта што бевме порано,
Јас се будам во ноќта за да го слушнам брчењето на машините,
Има една болка која ја разбранува мојата рамка, правејќи ме неподвижен,
Има еден трн на мојата страна, тоа е срамот, тоа е гордоста...
 
На нас, секогаш менувајќи се, одејќи напред ссега, одејќи брзо,
и неговиот допир, мора да биде посакуван, мора да стане, преку твојата цена,
Но ми треба Џејк да ти каже, дека те сакам, никогаш не се одмара тоа,
И крварев секој ден до сега, една година, една година,
 
Ти испратив порака преку ветерот за читање...
... Нашите имиња таму заедно сигурно паднале како семе...
... Во длабочините на почвата, закопани длабоко во земјата,
во ветерот можам да те слушнам, како го повикуваш моето име, задржувајќи ги звуците,
 
Јас сум изгубен,
Јас сум изгубен во нашето виножито, сега нашето виножито веќе го нема,
Јас сум изгубен во нашето виножито, сега нашето виножито веќе го нема,
Јас сум изгубен.
 
Publicado por lymer5 el Lun, 12/03/2012 - 19:49
Inglés

In This Shirt

Comentarios