Publicidad

Shpirti Im Binjak (traducción al Italiano)

  • Artista: Soni Malaj
  • Canción: Shpirti Im Binjak 6 traducciones
  • Traducciones: Croata, Dutch dialects, Inglés #1, #2, #3, Italiano
  • Pedidos: Francés
Albanés

Shpirti Im Binjak

Sa herë zgjohem në mëngjes,
Pranë dritares time shkoj,
Dhe me kokën lart në qiell për ty mendoj.
 
I lutem zotit për çdo ditë,
Nga e keqja të të mbroj,
Derisa edhe kjo botë të ekzistoj.
 
Veç një këngë, unë s'kam më shumë,
Që nga vetja t'a ofroj,
Jemi larg tani dhe krahët na mungojnë.
 
Google's translation of the other missing parts isn't that clear and easy to fix:
 
Sa herë prapë të dashuroj,
Pak nga ty do të provoj,
Por me dhimbjen do më duhet ta pranoj...
 
Trupin të ta prek...
Do bie unë si floke dëbore...
 
Editado por última vez por CherryCrushCherryCrush el Lun, 07/09/2015 - 11:35
traducción al ItalianoItaliano
Align paragraphs
A A

La mia anima gemella...

Ogni volta quando mi sveglio la mattina,
Vedo vicino alla mia finestra,
Con la testa in su' nel cielo, penso a te.
 
Prego a Dio ogni giorno,
che ti prottegga dal male,
fino a che' questo mondo esista.
 
Io non ho che' una canzone,
che ti possa offrire,
Adesso siamo lontani, e ci mancano le ali.
 
Quando di nuovo mi innamorero'
Provero' un po' di te,
Ma con il dolore, il quale lo devo accettare.
 
Per toccarti il tuo corpo,
cadro come i fiocchi di neve...
 
¡Gracias!
2 agradecimientos
Publicado por tonny.pannytonny.panny el Lun, 26/01/2015 - 00:31
Agregado en respuesta a un pedido hecho por albsonalbson
Más traducciones de "Shpirti Im Binjak"
Inglés Guest
Italiano tonny.panny
Por favor, ayuda a traducir "Shpirti Im Binjak"
Soni Malaj: Top 3
Comentarios