Smells Like Teen Spirit (traducción al Albanés)

Advertisements
traducción al Albanés

mban era shpirt adoleshenti

mbushuni me arm
dhe sillini miqte tuaj
eshte qejf te humbesh dhe te shtiresh
ajo eshte shume e merzitur dhe plot vetbesim
oh jo, une di nje fjale te piste
 
ckemi ckemi ckemi
ckemi ckemi, sa posht?
ckemi ckemi ,sa poshte?
ckemi ckemi
 
me dritat fikur eshte me pak e rrezikshme
ja ku jemi tani, na zbavitni
ndihem budalla dhe eshte ngjitese
ja ku jemi tani na zbavitni
nje mulat
nje albin
nje mushkonj
eksitimi im
po hej hej
 
jam me i keq ne ate qe bej me mire
dhe ndihem i bekuar per kete aftesi
grupi yne i vogel ka qene
dhe do jete gjithemon deri ne fund
 
ckemi ckemi ckemi
ckemi ckemi, sa posht?
ckemi ckemi ,sa poshte?
ckemi ckemi
 
me dritat fikur eshte me pak e rrezikshme
ja ku jemi tani, na zbavitni
ndihem budalla dhe eshte ngjitese
ja ku jemi tani na zbavitni
nje mulat
nje albin
nje mushkonj
eksitimi im
po hej hej
 
(Solo)
 
dhe harroj pse e shijoj
oh po mendoj se me ben te qesh
me duket e veshtire ,eshte e veshtir te gjendet
epo mire, cfaredo qoft, lere fare
 
ckemi ckemi ckemi
ckemi ckemi, sa posht?
ckemi ckemi ,sa poshte?
ckemi ckemi
 
me dritat fikur eshte me pak e rrezikshme
ja ku jemi tani, na zbavitni
ndihem budalla dhe eshte ngjitese
ja ku jemi tani na zbavitni
nje mulat
nje albin
nje mushkonj
eksitimi im
po hej hej
 
nje mohim! (x9)
 
Publicado por ceta el Vie, 09/12/2016 - 17:46
Added in reply to request by Zarina01
Comentarios del autor:

shpresoj t'iu pelqej!

Inglés

Smells Like Teen Spirit

Comentarios