Mandinga - Zaleilah (traducción al Macedonio)

traducción al Macedonio

Залеила

Мандинга секој ден
Мандинга , залеилахлеи
 
Го чуствувам ритамот на телото допирајки ме
Парфемот на ветерот бакнувајки ме
Кога сум на твојата страна се чуствувам добро
Ако ме допреш , ме гушнеш , сакам да играм
Среќна сум можам да викам
 
Залеилахлеи ,секој ден , сите
Кога ти сакаш велиш,секој ден , сите
Залеилахлеи ,секој ден , сите
Залеилахлеи , Залеилахлеи
 
Залеилахлеи ,секој ден , сите
Кога ти сакаш велиш,секој ден , сите
Залеилахлеи ,секој ден , сите
Залеилахлеи , Залеилахлеи
 
Ти дозволи да те сакам,да те сакам цел живот
Ти никогаш не се сомневај дека сум за тебе ништо друго
Мое убаво момче, малку црничко дојди Татичко, дојди овде
Секогаш со тебе чуствувам дека живеам во една љубов реална
 
Ти дозволи да те сакам,да те сакам цел живот
Ти никогаш не се сомневај дека сум за тебе ништо друго
Мое убаво момче, малку црничко дојди Татичко, дојди овде
Секогаш со тебе чуствувам дека живеам во една љубов реална
 
Залеилахлеи ,секој ден , сите
Кога ти сакаш велиш,секој ден , сите
Залеилахлеи ,секој ден , сите
Залеилахлеи , Залеилахлеи
 
Кога ме правиш да се чуствувам толку посебно
Јас сонувам,јас сонувам
Сите велат
 
Одиме,одиме,одиме,одиме (таму)
Одиме,одиме,одиме,одиме (така)
Одиме,одиме,одиме,одиме, движете се
Одиме,одиме,одиме,одиме
 
Залеилахлеи ,секој ден , сите
Кога ти сакаш велиш,секој ден , сите
Залеилахлеи ,секој ден , сите
Залеилахлеи , Залеилахлеи
 
Publicado por Стефии el Dom, 03/06/2012 - 11:17
Español

Zaleilah

Comentarios