Lindita - Ëndërroja (traduction en anglais)

Relecture demandée par l’auteur(e)
albanais

Ëndërroja

Kam jetuar aq shumë jetë por e vjetër s'jam
Patjetër zgjidhje sonte lamtumire m'duhet t'i them
Një jetë që gjithmonë e ëndërrova ta kem
oooooh
 
Se gjërat s'qenkanë ashtu siç duam t'i shohim ne
Do të doja t'mos jetoja në këtë realitet
Sa më shumë luftova çdo herë u dëshpërova
Iku ai që unë e desha me t'vërtetë
 
Ref: (x2)
Ëndërroja t'jem me ty dhe të ndërtoj një ardhmëri
Fluturoja si një flutur por krahët mi theve ti
S'kam më forcë as të them "kthehu përsëri"!
 
Edhe një herë ty të kërkoj lotët të mi fshish
Të më thuash se do jem më mirë
Tempullin tonë të dashurisë e rrënove ti
Dhe parajsën ma shndërrove fantazi
YEAAAAAH
 
Ref: (x3)
Ëndërroja t'jem me ty dhe të ndërtoj një ardhmëri
Fluturoja si një flutur por krahët mi theve ti
S'kam më forcë as të them "kthehu përsëri"!
 
Publié par Zarina01 le Mar, 07/02/2017 - 18:51
Modifié pour la dernière fois par Zarina01 le Sam, 04/03/2017 - 21:15
Aligner les paragraphes
traduction en anglais

I Was Dreaming

I've lived a long life, but I'm not old
Certainly tonight I have to say goodbye to it,
a life I've always dreamed of having
oooooh
 
The things weren't such as we wanted to see them
I'd love not to live in this reality
the more I fought, every time I was despaired,
he left, the one I really loved.
 
Chorus (x2)
I was dreaming that I'm with you and that I'm having a future
I was flying like a butterfly, but you broke my wings
I don't have more strength even to say "come back again"!
 
I'll look for you one more time, as you may wipe off my tears
you may tell me that I'll be better
you destroyed our love temple
and the heaven is again a fantasy for me
YEAAAAAH
 
Chorus (x3)
I was dreaming that I'm with you and that I'm having a future
I was flying like a butterfly, but you broke my wings
I don't have more strength even to say "come back again"!
 
Thank you very much for your time reading my translation! I would be more than happy to hear your comments and suggestions for the improvement of my translations.

This is a translation, made by CherryCrush for LyricsTranslate.com, and therefore is protected by the copyright law. Republishing it in other websites and media, including youtube, is not allowed, without the permission of the author. In case you want to use my translations, please, write me a message, otherwise I'll ask for them to be removed. Generally, I have no problems, as long as you cite me as the author and notify me about your decision to use my translations.
Publié par CherryCrush le Dim, 19/02/2017 - 01:04
Ajouté en réponse à la demande de Zarina01
L’auteur(e) de cette traduction a demandé une relecture. Cela signifie qu’il ou elle sera ravi(e) de recevoir des remarques, corrections, suggestions, etc. Si vous avez des notions dans ces deux langues, n’hésitez pas à ajouter un commentaire.
Lindita: Top 3
Commentaires
Albaniana    Dim, 19/02/2017 - 01:13

Ëndërroja would just be "I Dreamed." Other than that, very good job! Keep up the great work, Gloria! Regular smile

CherryCrush    Dim, 19/02/2017 - 01:59

Thanks for the encouraging words, Nora! Regular smile But why it should be "I dreamed", if it's imperfect tense? I think "I was dreaming" fits it better, as I had the feeling she was doing that for some period of time in the past, not only in one dream, but I may be wrong Teeth smile (probably it's just interpretation, I try to avoid word-by-word translations)