Anila Mimani - E ta dishë sa shumë të dua (traduction en anglais)

albanais

E ta dishë sa shumë të dua

Çdo mëngjes kur diellin shoh,
ty të mendoj.
Ti se di pa ty i dashur,
jo nuk jetoj.
 
Sonte të kërkoj -- ku je?
Prapë të vetme mos më le
Në këtë ëndërr që s'mbaron, dhe më mundon.
 
E ta dish sa shumë të dua
Do të rije veç me mua.
Dua të ndjej buzët e tua
Fjalët që vetëm ti mi thua.
 
I hap sytë dhe them me vetë,
Drita je ti.
Nuk e dua këtë jetë
Pa dashuri.
 
Publié par Balkaneuro le Mar, 02/12/2008 - 15:21
Aligner les paragraphes
traduction en anglais

If you knew how much I love you

Every morning, when i see the sun
i think of you
you don't know my love that without you
no, i don't live
 
Tonight I search for you -- where are you?
don't leave me alone again
in this never ending dream, of hardship
 
You should know how much I love you
Stay only with me
I want to sense your lips
those words that only you say to me
 
I open my eyes and say to myself
you are the light
I don't want this life
without love
 
Publié par Balkaneuro le Mar, 02/12/2008 - 15:21
Commentaires