Karolina Gočeva - Kraj (Крај)

macédonien

Kraj (Крај)

Ние никогаш не сме биле пар, добар пар
знам,ти никогаш не си посакал ваков крај
сега малку е смешно да зборуваш сешто
нема потреба да се извинуваш!
не ми дошло до никој, не ,а најмалку до тебе
оди одовде, имаш ти некоја, зар не?!
ме знаеш ти мене,многу лесно ќе се снајдам,
ист како тебе, до утре јас друг ќе најдам
 
2x
Ти не ми вредиш, добро знам јас каков си
што и да кажеш, бејби, ти за сѐ си крив,
можеби мислиш јас ќе патам,но се лажеш ти знај, знај
го чекам јас овој крај!
 
Оди со неа ноќва кај што сакаш ти, слободно,
јас сум овде сама тоа сигурно,искрено
таа вечер ,тој со мене беше,
те замени тебе, те замени покрај мене
 
И таа еден ден ќе сфати сѐ, кој си ти!,
за тебе, бејбе, ете, никој не пати, гледаш ли?
по тебе нема никаква тага,
ме сфаќаш ли сега,не оставаш трага
 
2x
Ти не ми вредиш, добро знам јас каков си
што и да кажеш бејби,ти за сѐ си крив,
можеби мислиш јас ќе патам, но се лажеш ти знај, знај
го чекам јас овој крај!
 
го чекав јас овој крај,
посакував љубов, но ти не си тој,
тебе не ти е драго но
што можам јас, знај-
 
го чекав јас овој крај!
 
реф.2x
 
Publié par saninova77 le Ven, 09/12/2011 - 00:40
Merci !
Commentaires