Notis Sfakianakis - Akou Vre File (Άκου Βρε Φίλε) (traduction en albanais)

traduction en albanais

Dëgjo more mik

Versions : #1#2
Dëgjo more mik, shiko çfarë mëkati
prej lotëve të saj rashë viktimë
zemër nuk kishte në kraharor
ishte gënjeshtare nuk kishte besë.
 
Sytë që qajnë mos i beso,
janë të rrezikshme t'i dashurosh.
Do të tallin nëse i adhuron
Do të plagosin dhe do ndjesh dhimbje.
 
Dëgjo more mik, shiko çfarë mëkati
prej lotëve të saj rashë viktimë
bënte gjoja sikur më donte
tani ndjej dhimbje dhe vagabondja qesh.
 
Sytë që qajnë mos i beso
janë të rrezikshem t'i dashurosh
Do të tallin nëse i adhuron
Do të plagosin dhe do ndjesh dhimbje.
 
Publié par Translator44 le Sam, 17/03/2012 - 01:59
Modifié pour la dernière fois par Translator44 le Mar, 21/04/2015 - 20:43
grec

Akou Vre File (Άκου Βρε Φίλε)

Commentaires