Publicité

Alıştım Susmaya (traduction en albanais)

  • Artiste: Emre Aydın
  • Chanson: Alıştım Susmaya 18 traductions
  • Traductions : albanais, allemand, anglais #1, #2, #3, arabe, azéri, français, grec, hongrois, indonésien #1, #2, #3, japonais, kazakh, persan, roumain, russe
traduction en albanaisalbanais
A A

U mësova duke heshtur

Shumë e vështirë ndonjëherë
Me zë të lartë të hesht
Fshehja vetveten
Nga vetja jote nuk mund të heqësh dorë
 
Shumë e vështirë ndonjëherë
'Ndoshta ata' janë mbledhur
Dhe për të të mbajtur ty
Madje edhe pavarësisht teje
 
Nëse ke ftohtë më thuaj menjëherë
Dritaret janë të mbyllura për mua
E lashë ashtu le të mbetet
Të koklavitura si ne
 
Kohën kur të më duash mua
U mësova duke heshtur
Nuk kam qarë aspak, nuk kam qarë
U mësova duke heshtur
 
Kohën kur të më duash mua
U mësova duke heshtur
Ende ftohtë ftohtë ende
U mësova duke heshtur
 
Shumë e vështirë ndonjëherë
Për të marrë frymë
Dhe të drejtën për të emigruar
Në klimën tuaj
 
Ti mua
Të mbetet tek ti
Më e dashura. Gënjeshtër
 
Publié par umer.brruti.3umer.brruti.3 le Mar, 11/11/2014 - 12:56
turcturc

Alıştım Susmaya

Commentaires