Publicité

Aldo Bardhi - Melodi

  • Artiste: Aldo Bardhi
  • Traductions : anglais
albanais
A A

Melodi

Flakë po digjet sonte, aty ku hedh këmbët ti
Veç pak po më duhet freski, mënyra si po m'sheh, jemi un' e ti
I said, ani ani ani ani yeah
Ami ami ami ami krejt
She said, ani ani ani ani yeah
Ani ani ani ani yeah
Zemrën mos ma the', baby
 
Vetëm ti je, si melodi je,
Shumë energjike, për mua je unike, sa je...
Shumë emocione, është nata jote,
Ti je ylli sonte, baby vetëm ti ke vëmendje, come on!
 
Fresh... sa magjike
Në kët' pistë pa dritë kur graviton mbi dhe
Se ti më jep flatra, i ndiej
Në kët' funky night dua t'jesh my baby
I said ani ani ani ani yeah
Ami ami ami ami krejt
She said, ani ani ani ani yeah
Ani ani ani ani yeah
Zemrën mos ma the', baby
 
Vetëm ti je, si melodi je,
Shumë energjike, për mua je unike, sa je...
Shumë emocione, është nata jote,
Ti je ylli sonte, baby vetëm ti ke vëmendje, come on!
Baby vetëm ti ke vëmendje, come on!
 
Vetëm ti je, si melodi je,
Shumë energjike, për mua je unike, sa je...
Shumë emocione, është nata jote,
Ti je ylli sonte, baby vetëm ti ke vëmendje, come on!
Baby vetëm ti ke vëmendje, come on!
 
Vetëm ti je, si melodi je,
Shumë energjike, për mua je unike, sa je...
Shumë emocione, është nata jote,
Ti je ylli sonte, baby vetëm ti ke vëmendje, come on!
 
Publié par ToffeenixToffeenix le Mer, 11/12/2019 - 08:05
Dernière modification par crimsonDynamecrimsonDyname le Sam, 28/12/2019 - 01:48
Commentaires:

Transcribed from the RTSH official clip.

Ajouté en réponse à la demande de crimsonDynamecrimsonDyname
Merci ! 1 remerciement

 

Publicité
Vidéo
Traductions de « Melodi »
Collections avec « Melodi »
Commentaires