Call Out My Name (traduction en albanais)

Advertisements
traduction en albanais

Thirr emrin tim

Ne gjetëm njëri-tjetrin
Unë të ndihmova nga një vend i thyer
Më ke dhënë rehati
Por te bie ne ty ishte gabimi im
 
Une te vendosa ne krye,te vendosa ne krye
Isha aq krenar dhe i hapur me ty
Dhe kur kohet ishin te veshtira,kur kohet ishin te veshtira
U sigurova qe te te mbaja afer meje
 
Prandaj thirr emrin tim (thirr emrin tim)
Thirr emrin tim kur te puth me aq butesi
Une dua qe te qendrosh(dua qe te qendrosh)
Dua qe te qendrosh,edhe pse ti nuk me do mua
Vajze,pse nuk mund te presesh?(Pse nuk mund te presesh,zemer?
Vajze,pse nuk mund te presesh deri sa te mos jem me ne dashuri?
A nuk do te thirresh emrin tim?(Thirr emrin tim)
Vajze,thirr emrin tim,dhe une do te jem ne rregun time
Une do te jem ne-
 
Une thashe se nuk ndieja asgje,zemer,por genjeva
Une pothuajse kam prere nje pjese te vetes sime per jeten tende
Supozoj se isha thjesht nje ndalese tjeter
Dersa sa te mbledhesh mendjen tende
Ti vetem harxhove kohen time
Ti je ne krye
 
Une te vendosa ne krye,te vendosa ne krye
Isha aq krenar dhe i hapur me ty
Dhe kur kohet ishin te veshtira,kur kohet ishin te veshtira
U sigurova qe te te mbaja afer meje
 
Prandaj thirr emrin tim (thirr emrin tim)
Thirr emrin tim kur te puth me aq butesi
Une dua qe te qendrosh(dua qe te qendrosh)
Dua qe te qendrosh,edhe pse ti nuk me do mua
Vajze,pse nuk mund te presesh?(Pse nuk mund te presesh,zemer?
Vajze,pse nuk mund te presesh deri sa te mos jem me ne dashuri?
A nuk do te thirresh emrin tim?(Thirr emrin tim)
Vajze,thirr emrin tim,dhe une do te jem ne rregun time
Une do te jem ne-
 
Ne rrugen time
Ne rrugen time
 
Ne rrugen time
Ne rrugen time
Ne rrugen time
 
Ne rrugen time
Ne rrugen time
Ne rrugen time
 
Publié par Michelle M. le Lun, 22/10/2018 - 14:15
anglais

Call Out My Name

Commentaires