Lana Del Rey - Carmen (traduction en macédonien)

traduction en macédonien

Кармен

Драги, драги, нема никаков проблем
Што се лаже самата дека алкохолот е на високо
Искрено, вознемирувачки е колку шармантна може да биде
Ги лаже сите, му вели дека се забавува
 
Таа вели: „Не сакаш да бидеш како мене
Не сакаш да ги видиш нештата што ги имам видено
Умирам, умирам“
Таа вели: „Не сакаш да станеш ваква
Позната, и глупа и без години
Лажам, лажам“
 
Момчињата, девојките, сите ја сакаат Кармен
Им создава пеперутки кога трепка со своите цртани очи
Се смее како бог, нејзиниот ум е како дијамант
Аудиотонски лаги, таа се уште блеска
Како молња, како бела молња
 
Кармен, кармен, останува будна до утрото
Само седумнаесет години, но оди како кралица по улиците
Вистински, вознемирувачки е колку разоружувачка може да биде додека јаде сладолед
Како кралица на островот Кони
 
Таа вели: „Не сакаш да бидеш како мене
Да бараш забава, да се напушуваш бесплатно
Умирам, умирам“
Таа вели: „Не сакаш да станеш ваква
Да шеташ навечер по улиците, а да бидеш ѕвезда преку ден
Изморувачки е, изморувачки е“
 
Момчињата, девојките, сите ја сакаат Кармен
Им создава пеперутки кога трепка со своите цртани очи
Се смее како бог, нејзиниот ум е како дијамант
Аудиотонски лаги, таа се уште блеска
Како молња, како бела молња
 
Душата е облечена, но нема каде да оди
Тоа е малата приказна за девојката што ја знаете
Се потпира на милостината на странците
Пробува слатки панделки, се смее, прави услуги на забави
Облечи го црвениот фустан, стави си кармин
Запеј ја твојата песна и сега ја вклучуваме камерата
И ти повторно си жива
 
Љубов моја, знам дека и ти ме сакаш
Имаш потреба од мене
Имаш потреба од мене во твојот живот
Ти не можеш да живееш без мене
А јас би умрела без тебе
Би убила за тебе
 
Момчињата, девојките, сите ја сакаат Кармен
Им создава пеперутки кога трепка со своите цртани очи
Се смее како бог, нејзиниот ум е како дијамант
Аудиотонски лаги, таа се уште блеска
Како молња, како бела молња
 
Како молња, како бела молња
 
Драги, драги, нема никаков проблем
Што се лаже самата дека алкохолот е на високо
 
Publié par timmy le Sam, 22/12/2012 - 11:49
anglais

Carmen

Commentaires