Publicités

Chandelier (traduction en macédonien)

traduction en macédonienmacédonien
A A

Лустер

Забавните девојки не се повредуваат
Ништо не чувствуваат, кога ќе научам
Го соборувам, го соборувам
 
Јас сум таа "повик за убав провод"
Телефонот ќе експлодира, ми звонат на врата
Ја чувствувам љубовта, чувствувам љубовта
 
1,2,3 1,2,3 пиј
1,2,3 1,2,3 пиј
1,2,3 1,2,3 пиј
 
Ги фрлам назад додека не го изгубам избројувањето
 
Ќе замавнам од лустерот, од лустерот
Ќе живеам како утре да не постои
Како да не постои
Ќе летам како птица во ноќта, ќе ги осeтам моите солзи додека се сушат
Ќе замавнам од лустерот, од лустерот
 
Ќе се држам за драгиот живот, нема да гледам долу, нема да ги отворам очите
Ја задржувам чашата полна до утринската светлина, затоа што се држам само за вечерва
Помогни ми, ќе се држам за драгиот живот, нема да гледам долу, нема да ги отворам очите
Ја задржувам чашата полна до утринската светлина, затоа што се држам само за вечерва
Само за вечерва
 
Сонцето е горе, јас сум хаос
Треба да излезам од ова, да бегам од ова
Еве доаѓа срамот, еве доаѓа срамот
 
1,2,3 1,2,3 пиј
1,2,3 1,2,3 пиј
1,2,3 1,2,3 пиј
 
Ги фрлам назад додека не го изгубам избројувањетo
 
Ќе замавнам од лустерот, од лустерот
Ќе живеам како утре да не постои
Како да не постои
Ќе летам како птица во ноќта, ќе ги осeтам моите солзи додека се сушат
Ќе замавнам од лустерот, од лустерот
 
Ќе се држам за драгиот живот, нема да гледам долу, нема да ги отворам очите
Ја задржувам чашата полна до утринската светлина, затоа што се држам само за вечерва
Помогни ми, ќе се држам за драгиот живот, нема да гледам долу, нема да ги отворам очите
Ја задржувам чашата полна до утринската светлина, затоа што се држам само за вечерва
Само за вечерва
 
Merci !
thanked 2 times
Publié par Natalijaa17Natalijaa17 Mer, 20/04/2016 - 08:50
Source de la traduction :
anglais
anglais

Chandelier

Aidez à traduire « Chandelier »
Sia: Top 3
Commentaires
Read about music throughout history