Publicités

Chandelier (traduction en albanais)

traduction en albanaisalbanais
A A

Abazhur

Vajza të festave mos u lëndoni
Nuk ndjen asgjë, kur do të mësohem.
E shtyj poshtë, shtyj poshtë
 
Unë jam ajo "për një kohë të mirë"
Telefonat pëlcasi, i bien ziles së derës sime.
E ndjej dashurinë, ndjej dashurinë
 
1,2,3 1,2,3 pi
1,2,3 1,2,3 pi
1,2,3 1,2,3 pi
 
Hedhi pas, derisa të humbas numërim
 
Do të lëkundem nga abazhuri, nga abazhuri
Do të jetoj sikur e nesërmja të mos ekzistoj
Sikur të mos ekzistoj
Do të fluturoj sikur një zog në natë, ndjej lotët derisa thahen
Do të lëkundem nga abazhuri, nga abazhuri
 
Dhe mbahem për jetë të dashur, nuk shikoj posht, nuk i hap sytë e mi.
Mbaj gotën timë plot deri në dritën e mëngjesit, sepse mbahem vetëm për mbrëmjen
Më ndihmo, mbahem për jetë të dashur, nuk shikoj posht, nuk i hap sytë e mi.
Mbaj gotën timë plot deri në dritën e mëngjesit, sepse mbahem vetëm për mbrëmjen
Vetëm për mbrëmjen
 
Dielli është lartë, unë jam rrëmujë
Duhet të dal jasht tani, duhet të iki nga kjo
Ja tek vjen turpi, ja tek vjen turpi
 
1,2,3 1,2,3 pi
1,2,3 1,2,3 pi
1,2,3 1,2,3 pi
 
Hedhi pas, derisa të humbas numërim
 
Do të lëkundem nga abazhuri, nga abazhuri
Do të jetoj sikur e nesërmja të mos ekzistoj
Sikur të mos ekzistoj
Do të fluturoj sikur një zog në natë, ndjej lotët derisa thahen
Do të lëkundem nga abazhuri, nga abazhuri
 
Dhe mbahem për jetë të dashur, nuk shikoj posht, nuk i hap sytë e mi.
Mbaj gotën timë plot deri në dritën e mëngjesit, sepse mbahem vetëm për mbrëmjen
Më ndihmo, mbahem për jetë të dashur, nuk shikoj posht, nuk i hap sytë e mi.
Mbaj gotën timë plot deri në dritën e mëngjesit, sepse mbahem vetëm për mbrëmjen
Vetëm për mbrëmjen
 
Merci !
thanked 4 times
Publié par Invité·eInvité·e Mer, 04/01/2017 - 13:52
Ajouté en réponse à la demande de Zarina01Zarina01
anglais
anglais

Chandelier

Aidez à traduire « Chandelier »
Sia: Top 3
Commentaires
Read about music throughout history