Publicité

Despacito (traduction en albanais)

traduction en albanaisalbanais
A A

Ngadal

Po, e din se të shikoj ca kohë
Më duhet të kërcej me ty sot
Pash se sytë e tu tanimë më thërisnin
Më trego mënyrën si shkoj (oh)
Ti, ti je magnet dhe unë metal
Po afrohem dhe po bëj planin
Vetëm me të menduar më përshpejtohet pulsi (oh, po)
Tani, po më pëlqen më shumë se normal
Tërë shqisat e mia kërkojnë më shumë
Kjo duhet të meret pa nxitim
 
Ngadal
Dua të marr frymë në qafën tënde ngadal
Më lër të pëshpëris gjëra në vesh
që të kujtosh kur nuk je me mua
Ngadal
Dua të të xhvesh me puthje ngadalë
Nënshkruaj murret e lavirintit tënd
Dhe bëj tërë trupin tënd një dorrëshkrim
(sube, sube, sube....sube, sube)
 
Dua të shikoj flokun tënd të kërcen
Dua të jem ritmi yt
Që të mësosh gjuhën time
vendet dua të parapëlqyera (parapëlqyera, parapëlqyera, e dashur)
Më lër ti parakaloj vender e rrezikshme
Të të bëj të piskëllosh
Dhe harosh emrin tënd
 
Nëse të pyes për puthje, eja dhe ma jep
E di se mendon për të
Po mundohem ka ca kohë
Mami, kjo po jep dhe po e jep
E din se zemra yte me mua të bën Bom-Bom!
E din se kjo e dashur më kërkon mua Bom, Bom!
Eja shijo gojën time të shikosh si të shijon
Dua të të shoh sa shumë dashuri ke
Nuk jam në nxitim, dua të marr kohën time
Le të fillojmë ngadalë e pastaj më egërrsisht
 
Hap pas hapi, butë, ngadal
Do të kapemi pak nga pak
Kur më puth aq shkathtësisht
Shoh se je e keqe dhe delikate
Hap pas hapi, butë, ngadal
Do të kapemi pak nga pak
Dhe është vetëm se kjo bukuri është enigmë
Por për ta bërë të plotë ja ku i kam pjesët, oye!
 
Ngadal
Dua të marr frymë në qafën tënde ngadal
Më lër të pëshpëris gjëra në vesh
që të kujtosh kur nuk je me mua
Ngadal
Dua të të xhvesh me puthje ngadal
Nënshkruaj murret e lavirintit tënd
Dhe bëj tërë trupin tënd një dorrëshkrim
(sube, sube, sube....sube, sube)
 
Dua të shikoj flokun tënd të kërcen
Dua të jem ritmi yt
Që të mësosh gjuhën time
vendet dua të parapëlqyera (parapëlqyera, parapëlqyera, e dashur)
Më lër ti parakaloj vender e rrezikshme
Të të bëj të piskëllosh
Dhe harosh emrin tënd
Ngadal,
Do ta bëjmë në plazhin e Puerto Rikos
Derisa valët të bërtasin o Zot
Ashtu që shenja ime të qëndron me ty (Bailalo)
 
Hap pas hapi, butë, ngadal
Do të kapemi pak nga pak
Që të mësosh gjuhën time
vendet dua të parapëlqyera (parapëlqyera, parapëlqyera, e dashur)
Hap pas hapi, butë, ngadal
Të të bëj të piskëllosh
Dhe harosh emrin tënd
Ngadal
 
Publié par Invité·eInvité·e le Ven, 10/03/2017 - 21:21

Despacito

Plus de traductions de « Despacito »
albanais Guest
latin Guest
Slovène Guest
Luis Fonsi: Top 3
Commentaires
DlAlDlAl    Mar, 04/07/2017 - 13:50

Të paktën përdor gjuhën letrare kur e përkthen!!