Publicité

Don't Blame Me (traduction en macédonien)

  • Artiste: Taylor Swift
  • Aussi interprété par: Ann Sophie
  • Chanson: Don't Blame Me 14 traductions
  • Traductions : espagnol #1, #2, finnois, grec, hongrois, macédonien, roumain, russe #1, #2, serbe, turc #1, #2, #3, #4
traduction en macédonienmacédonien
A A

Не ме обвинувај

Не ме обвинувај
Твојата љубов ме направи луда
Ако не е така, тогаш не правиш нешто добро
Господе, спаси ме
Моја дрога е мојата душа
Ќе ја користам до крајот на мојот живот
 
Кршев срца долго време и
Си играм со постари момци
Само за да си ги свртам работите
Во моја корист
Нешто се случи за прв пат, во
Најмалиот темен рај, потресен е
Лутам, само ти ми си потребен
 
За тебе, би ја преминала границата
Би го трошела моето време
Би го изгубила разумот
Тие велат “таа отиде предалеку овој пат“
 
Не ме обвинувај
Твојата љубов ме направи луда
Ако не е така, тогаш не правиш нешто добро
Господе, спаси ме
Моја дрога е мојата душа
Ќе ја користам до крајот на мојот живот
Не ме обвинувај
Твојата љубов ме направи луда
Ако не е така, тогаш не правиш нешто добро
Господе, спаси ме
Моја дрога е мојата душа
Ќе ја користам до крајот на мојот живот
 
Моето име е тоа што ти ќе одлучиш
И јас ќе те викам мој
Луда сум, но твоја душа сум (твоја душа)
Го сакам твоето име во мојата глава
Ја кријам својата опсесија
Еднаш бев отровен бршлен, но сега сум твоја маргаритка
 
И душо, за тебе, би паднала од милоста
Само за да го допрам твоето лице
Ако си одиш
Ќе клекна на колена и ќе те молам да останиш
 
Не ме обвинувај
Твојата љубов ме направи луда
Ако не е така, тогаш не правиш нешто добро
Господе, спаси ме
Моја дрога е мојата душа
Ќе ја користам до крајот на мојот живот
Не ме обвинувај
Твојата љубов ме направи луда
Ако не е така, тогаш не правиш нешто добро
Господе, спаси ме
Моја дрога е мојата душа
Ќе ја користам до крајот на мојот живот
 
Толку сум високо (заљубена,надувана) ох
Секој пат, да секој пат, ме сакаш
Ме сакаш
Патување во мојот живот, ох
Секој пат, да секој пат ти ме допираш
Ти ме допираш
Секој пат, да секој пат, ме сакаш
Господе, спаси ме
Моја дрога е мојата душа
Ќе ја користам до крајот на мојот живот
 
Не ме обвинувај
Твојата љубов ме направи луда
Ако не е така, тогаш не правиш нешто добро
Господе, спаси ме
Моја дрога е мојата душа
Ќе ја користам до крајот на мојот живот
Не ме обвинувај
Твојата љубов ме направи луда
Ако не е така, тогаш не правиш нешто добро
Господе, спаси ме
Моја дрога е мојата душа
Ќе ја користам до крајот на мојот живот
 
Толку сум високо (заљубена,надувана) ох
Секој пат, да секој пат, ме сакаш
Ме сакаш
Господе, спаси ме
Моја дрога е мојата душа
Ќе ја користам до крајот на мојот живот
 
Publié par Natalijaa17Natalijaa17 le Mar, 14/11/2017 - 14:17
anglaisanglais

Don't Blame Me

Commentaires