Paroles de « Mos u fsheh »

albanais
albanais
A A

Mos u fsheh

Jam një poezi e flakur,
Një kujtim që koha ndjen ngadal’.
Do të mbroj me frymën time ty…
Prit, prit, fli dhe pak!
Mos u zgjo: ësht’ err’sir’!
Mos e shkel ti shpirtin tim!
Hëna hesht, shkretëtir’:
Nuk më thua lamtumir’!
 
[Chorus]
Mos u fsheh’,
Se ti je gjithçka për mua!
Ti je Zot, ti je drit’,
Jam me ty, vetëm vetëm mos ik!
 
Do të zhdukem me kujtimet,
Zjarri trupin do ma djeg
Ton nat', ton nat'.
Do të ndjek ty hija ime, zemër,
Dhe do të prek ngadal’.
Mos u zgjo: ësht’ err’sir’!
Mos e shkel ti shpirtin tim!
Hëna hesht, shkretëtir’,
Nuk më thua lamtumir’!
 
[Chorus]
 
Ti je Zot për mua,
Ti je drit’, zemër,
Ti jo mos ik!
 
[Chorus]
 
Mos u fsheh…
 
  • Ton:

    tërë

Merci !
Publié par MickGMickG Jeu, 21/10/2021 - 10:56

 

Traductions de « Mos u fsheh »
Elvana Gjata: Top 3
Commentaires
Read about music throughout history