Advertisement

Gözyaşlarım Anlatır (traduction en macédonien)

Advertisement
traduction en macédonien

Ќе ти раскажат моите солзи

Моите неповратни патишта
моите неодлучни денови
Таа моја чудна приказна
Ке ја раскажат моите солзи
 
загубите на мојот живот
моето загубено утро
моите години со среќа
ке ги раскажат моите солзи
 
Кој те оплакува
Кој те сака повеќе од нејзината душа
Во каква ситуација запданав сега
ке ти раскажат моите солзи
 
што добив од твоето отсуство
Какви беа моите сонови
Што ми остана од тебе
Ке ти раскажат моите солзи
 
Моите црни ноќи
Каде сум , кој сум
Како те чекам
Ке ти раскажат моите солзи
 
Кој те оплакува
Кој те сака повеќе од нејзината душа
Во каква ситуација запданав сега
ке ти раскажат моите солзи
 
Publié par Danche M. le Mar, 20/03/2018 - 18:44
Ajouté en réponse à la demande de kittygirljr
turc

Gözyaşlarım Anlatır

Plus de traductions de « Gözyaşlarım Anlatır »
macédonienDanche M.
Aidez à traduire « Gözyaşlarım Anlatır »
Commentaires