Adele - Hiding My Heart (traduction en albanais)

traduction en albanais

Duke fshehur zemren

Pra kjo esht si vajti historia
U njoha me dike aksidentalisht
I cili me mori mendjen
Me mori mendjen
 
Ishte nga ditet e mija me te zymta
Kur ti me more deshperimin dhe dhimbjen
Dhe i varrose tutje, i varrose tutje
 
Dhe uroj qe te mund te shtrihesha krah teje
Kur dita ka mbaruar
Dhe te zgjohem me fytyren tende kundrejt diellit te mengjesit
Por si c’do gje tjeter qe kam njohur
Ti do te venitesh nje dite
Keshtuqe une do ta kaloj jeten duke fshehur zemren
Dhe une s'mundem ta shpenzoj ter jeten duke fshehur zemren tutje
 
U zgjova me nje ndjesi te rend ne zemer
Po kthehem atje ku e fillova
Shiu i mengjesit
Shiu i mengjesit
Dhe ti e di, uroj te ishe ketu
Por e njejta rruge qe me solli ketu
Po me therret te kthehem ne shtepi
Po me therret te kthehem ne shtepi
 
Uroj qe te mund te shtrihesha krah teje
Kur dita ka perfundur
Dhe te zgjohem me fytyren tende kundrejt diellit te mengjesit
Por si c’do gje tjeter qe kam njohur
Ti do te venitesh nje dite
Keshtuqe une do ta kaloj jeten duke fshehur zemren
Dhe une s'mundem ta shpenzoj ter jeten duke fshehur zemren tutje
Tutje
 
Publié par nadea le Lun, 02/05/2011 - 16:07
Commentaires de l’auteur(e) :

Vargjet, lirikat, teksti i Hiding my Heart Away - Duke Fshehur Zemren nga Adele

anglais

Hiding My Heart

Commentaires